Vragen

Wanneer is het kinderkamp?
Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus 2017.

Hoeveel kost het Kinderkamp voor mijn kind?
Deelname aan het kamp is vastgesteld op €20,- per kind.

Vanaf welke leeftijd mag mijn kind meedoen?
Basisschoolkinderen van groep drie tot en met groep acht  (wanneer ze na de zomervakantie naar groep 3 of de brugklas gaan zijn ze ook van harte welkom!)

Waar kan ik me aanmelden?
De formulieren worden persoonlijk naar alle kinderen op hun scholen gebracht. Vul deze volledig in en dan kunnen ze op woensdagmiddag 10 mei bij de Bibliotheek in Varsseveld of vrijdagmiddag 12  mei tijdens de markt bij het Café ’t Veertje of zaterdagmiddag 13 mei bij de Bibliotheek in Lichtenvoorde ingeleverd worden.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?
Mocht de hond nou het aanmeldingsformulier hebben opgegeten dan kunt u altijd nog op de site het formulier downloaden, uitprinten, invullen en bij de coördinatie inleveren. Daarnaast kunt u zich ook online aanmelden op de site.

Waar wordt het kamp gehouden?
In de Vennebulten (Schapendijk 3, Heelweg).

Blijven kinderen overnachten op het kamp?
Nee, kinderen fietsen ’s morgens vanaf de verzamelplekken naar het kamp en kunnen op diezelfde plekken ook weer worden opgehaald ’s middags.

Bij wie moet ik zijn voor vragen/problemen?
Hiervoor kunt u mailen naar kinderkampvennebulten@outlook.com. , bellen (Koen van Lent 06 17722631) of tijdens de kampweek een van de kerngroepleden aanspreken.

Is er voldoende EHBO/BHV tijdens de kampweek?
Er zijn tijdens de kampweek voldoende vrijwilligers die in het bezit van EHBO, BHV en/of Reanimatie certificaten zijn.

Hoelaat en waar vertrekken de fietsgroepen?

Varsseveld Parkeerplaats Sporthal 8:30
Westendorp Cafézaal de Vos 8:15
Heelweg Het Buurtschapshuus 8:15
Lichtenvoorde St. Jorisschool, Waterhoen 1 8:15

Waar en hoelaat kan ik mijn kind afzetten in het geval dat ik ze zelf breng & ophaal?
De kinderen kunnen tussen 08:45 en 09:00 worden gebracht bij de aangegeven zone aan de achterzijde van de Schaapskooi (Schapendijk). De kinderen kunnen om 16:00 uur weer worden opgehaald.

Hoe kan ik zo’n mooi kampshirt bestellen?
Dit kan al door één simpel vinkje op het aanmeldingsformulier. De prijs van de shirts is dit jaar zelfs verlaagd naar € 0,-! Ze zijn dus helemaal gratis!

Mag mijn kind zelf gereedschap meebrengen?
Zeker mag dit, let er wel op dat u een sticker met daarop de naam van het kind op het gereedschap plakt.

Zijn er gediplomeerde verkeersbegeleiders aanwezig?
Alle verkeersbegeleiders zijn door stichting verkeersregelaars Nederland gecertificeerd en goedgekeurd door de Gemeente Oude IJsselstreek.

Hoe zit het met de verzekering van mijn kind tijdens de activiteiten?
Bij een verzekeringsaanspraak wordt eerst de persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering aangesproken.

Moet ik een lunchpakket meegeven?
De kinderen moeten zelf brood meenemen, evenals een beker met hun naam erop. Drinken (limonade) krijgen ze van de leiding in de pauzes. Tijdens de pauzes krijgen de kinderen een krentenbol en aan het eind van de dag een lekker stuk snoep.

Oude kleren
We gebruiken op het kamp alleen verf op waterbasis. Zorg voor de zekerheid altijd dat uw kind(eren) oude kleding naar het kamp aan hebben en geef ze ook extra kleding mee want schoon blijven tijdens het kamp is een uitdaging. Mocht uw kind tijdens de week kleren zijn kwijtgeraakt dan kunt u op vrijdagmiddag 11 augustus tijdens de Kampmarkt even op uw gemak een kijkje nemen bij de gevonden voorwerpen waslijn.

Afmelden
Wilt u tijdens het kamp uw kind afmelden voor de dag, dan kan dit door een sms te sturen naar Koen van Lent 0617722631. Vermeld in het bericht de voornaam+achternaam van het kind en of uw kind bij de jongsten, middelsten of oudsten zit.